De Vastelaovend-Poster 2022

Vastelaovend Poster 2022

Printmarkt presenteert de enige echte Vastelaovend Poster van de gemeente Gennep. Deze is vanaf maandag 21 februari gratis verkrijgbaar op De Poel 12 te Gennep.

Ontwerp

Het ontwerp is gemaakt door Mark van Mil. Hij zegt er het volgende over:

Vorig jaar vierden we Vastelaovend thuis in onze eigen bubbel. Dit jaar kunnen we er gelukkig weer op uit trekken. Elkaar ontmoeten, alle zorgen even vergeten en samen het leven vieren. Dat is ook wat er symbool staat in deze poster. De Waldkrekels, Diepenkikkers, Maskotters, Wortelpin en ’t Bombakkes zijn namelijk allemaal vertegenwoordigd in dit ontwerp en zoals je ziet vieren ze samen Vastelaovend, met het eeuwenoude Stadhuis op de Markt als middelpunt.

De kip die zijn hoofd door het raam van het Stadhuis steekt, komt vaste bezoekers van De Mé.rtzitting in Gennep vast en zeker bekend voor. Net als de ooievaar staan deze twee gevleugelde dieren in deze poster voor een nieuw begin. De kip die er altijd is bij de start van de Vastelaovesweek en de ooievaar die nieuw leven brengt. Er wordt namelijk nieuw leven geblazen in dit prachtige volksfeest… een nieuwe start… samen!


Hang deze kleurrijke poster op en laat aan de hele gemeente Gennep zien dat ook jij de Vastelaovend nieuw leven in blaast en samen het leven viert!”