Verzorgen van print- & drukwerk

Van ansichtkaarten tot en met zakelijk drukwerk

Professioneel digitaal printen

Met een machinepark van Canon

Wij printen digitaal op twee professionele 4-kleuren (CMYK) imagePress systemen van Canon. Deze printers overtreffen elke machine in de categorie light productie en bevatten een reeks innovatieve technologieën om onder andere op betrouwbare wijze uitstekende kwaliteit te leveren die niet onder doet voor offset.

Op deze machines printen wij op een breed scala aan media, waaronder papier met een voelbare structuur. De vellen hebben een grootte van 32 x 45 cm (SRA3) variërend in gramgewicht van 80 tot en met 350 g/m².

Overzicht van onze papiersoorten

Grootformaat printen in Gennep

Voor posters, presentaties, bouwtekeningen, etc…

Het printen van hoogwaardige grootformaat posters vindt bij ons plaats op een imagePROGRAF 8-kleuren grootformaat printer van Canon. Dankzij deze alleskunner printen wij razendsnel winkelposters, fotoposters, raamposters, presentaties, portretten en bouwtekeningen van uitmuntende kwaliteit op diverse materiaal soorten.

Wij printen grootformaat posters met een hoogwaardige printresolutie van maar liefst 2.400 x 1.200 dpi. En dat in maar liefst 8 kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, foto-cyaan, foto-magenta, grijs en mat zwart).

Bestel posters vanaf 1 stuk via onze webshop

Het is een onmogelijk opgave om alle print producten die wij maken hier op te sommen. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier indien je een print- of ontwerp vraagstuk hebt dat niet direct terug te vinden is op onze website.

  Voor- en achternaam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Onderwerp
  Omschrijving van het print- en/of ontwerp vraagstuk

  Wij werken onder andere voor..