De Winkel- & Horecawijzer

Handige meeneemgids voor (dag)toeristen in Gemeente Gennep

Gratis magazine in Gemeente Gennep

Verschijnt jaarlijks met de start van het toeristisch seizoen

De Winkel & Horecawijzer Gemeente Gennep is een door de (dag)toerist die onze gemeente per auto, fiets, boot, etcetera aandoet, gewaardeerde gids boordevol informatie over van alles op het gebied van winkelen, horeca en recreatie. De gids is gedrukt in handig meeneem-formaat en is te vinden bij alle adverteerders van de Winkel- & Horecawijzer, Hotels, VVV, jachthaven en (mini) campings.

De voornaamste doelgroep van dit overzichtelijke magazine zijn de (dag)toeristen die onze mooie gemeente een bezoekje brengen. Daarom verschijnt De Winkel- & Horecawijzer tegelijk met de start van het toeristisch seizoen, welk ongeveer loopt van april t/m september.

Alsmaar groeiende oplage


6000

De eerste keer dat De Winkel- & Horecawijzer verscheen, werd deze gedrukt in een oplage van 4.000 stuks. Inmiddels zitten we daar ruim overheen met een oplage van 6.000 stuks. Daarnaast is tevens de omvang van het magazine toegenomen. De meest recente uitgave kende maar liefst 88 pagina’s, boordevol interessante informatie.

Scherpe advertentietarieven


99

Adverteren in De Winkel- & Horecawijzer kan middels een halve pagina of een volledige pagina. Voor advertenties van een halve pagina rekenen wij € 99,- en een hele pagina kost slechts € 169,-. Prijzen zijn exclusief BTW. Wist je echter dat in het advertentietarief het grafisch ontwerp van je advertentie is inbegrepen?

Super veel exposure


6000+

De Winkel- & Horecawijzer wordt verspreid door de hele Gemeente Gennep. Ze zijn te vinden op de toonbank van de adverteerders, in hotels, bij het VVV kantoor, in de jachthavens, op alle (mini) campings en ze worden zelfs meegegeven in het welkomstpakket dat nieuwe inwoners van onze gemeente ontvangen.