Extra dikke Kerst-editie van ‘De Gennepenaar’

Extra dikke Kerst-editie van ‘De Gennepenaar’ vanaf vandaag op de mat

Wie ook in de prijzen is gevallen, is de winnares van de Sinterklaaspuzzel. Wie dat is, dat lees je op pagina 36 van deze dit Kerstnummer. Net als de opgave voor deze keer. Weet jij de Feestdagenpuzzel op te lossen? Wie weet win je dan wel een cadeaubon t.w.v. € 50,- van Juwelier van Arensbergen. Beslist de moeite waard dus!

Wat ook zeker de moeite waard is, is een bezoekje aan een van de leden van ’t RestaurantGilde van Kiste Trui, want daar kun je tussen 18 december en 9 januari Kribkes Kieke. Blijf je liever in Gennep om iets moois te bewonderen, dan is de tentoonstelling ‘Hoezo vrije tijd’ die nog t/m 30 januari te zien is in Museum Het Petershuis, zeker een aanrader! Maar liefst 30 regionale vrijetijdskunstenaars stellen daar dan hun werk tentoon.

Verder blikken we met een mooi overzicht terug op het afgelopen jaar, staan we stil bij 100 jaar Limburgse Bedevaart naar Lourdes en hebben we een aantal mooie Kerstverhalen van Mieke Hoogkamp-Korstanje.

Ook ontbreken de nodige kerstwensen, het parochienieuws en het laatste nieuws over stadskwis Genneps Gewiekste niet in deze uitgave. Evenals de vaste rubrieken ‘Nog ff dit’ waarin o.a. het Hommersumse kanon én de afvalkalender onder vuur liggen, en ‘Aan het Ellen Hoffmannplein, waarin we onze zorgen uitspreken over het mantelzorgcompliment.

Dit en nog veel meer lees je dus vanaf vandaag in het 40(!) pagina’s tellende Kerstnummer van ‘De Gennepenaar’ dat je vanaf vandaag op de deurmat kunt verwachten, vindt bij Jan Linders Gennep (waar vaste lezers vanochtend al op deze krant stonden te wachten) en bij Albert Heijn Gennep.
Buiten de ‘stadsmuren’ is ‘De Gennepenaar’ op te halen bij Arts bakkers van Hier in Ottersum en Servicepunt Maasduinen in Bergen. Lees je ‘De Gennepenaar’ liever digitaal?

Klik dan hier!

Wij wensen iedereen sfeervolle feestdagen en een fantastisch maar bovenal gezond 2022!