[two_third]

Een promotie campagne voor een evenement of activiteit is tegenwoordig niet meer compleet zonder een uiting daarvan op een evenementenwebsite, op social media en via narrowcasting. Aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden bieden wij een service aan die het mogelijk maakt om het ontwerp van uw poster of flyer tevens in digitale vorm te ontvangen voor gebruik van uw reclame uitingen via het internet.

Op het sociale medium Facebook bestaat een onderscheid tussen verschillende afbeeldingen, elk met hun eigen minimale specificaties, doel en bereik. Hier volgt een korte beschrijving.

[hr style=”2″ margin=”0px 0px 10px 0px”]

Omslagfoto

De omslagfoto van een facebook pagina is de langwerpige liggende afbeelding die achter je profielfoto ligt. Indien je deze cover foto via een mobiel apparaat upload zal facebook deze automatisch aanpassen aan de gewenste dimensies maar hoe krijg je voor elkaar dat deze afbeelding er perfect uit ziet wanneer je upload vanaf een desktop computer?

Onze deskundige vormgevers weten precies in welk formaat, resolutie en bestandsformaat deze afbeelding dient te worden opgeslagen. Daarnaast wordt het er rekening gehouden met elementen die over de omslagfoto komen te liggen en daardoor een rommelig resultaat kunnen opleveren. Bekijk onze facebookpagina voor een impressie van hoe het óók kan!

Profielfoto

De profielfoto van een persoonlijke of bedrijfspagina is de vierkante afbeelding waar je eigenlijk niet omheen kan. Deze moet namelijk in één oogopslag communiceren van welk bedrijf of evenement de facebookpagina is die je op dat moment aan het bezoeken bent.

Evenement poster

Evenement omslagfoto

* Alle bovenstaande services zijn alleen mogelijk in combinatie met het ontwerp van een poster/flyer of ander drukwerk product dat tevens in een bepaalde oplage wordt gedrukt of geprint.

[/two_third] [one_third_last]

[/one_third_last]