Geen Eindejaarsactie in 2013

Printmarkt heeft jarenlang met veel plezier de Eindejaarsactie in Gennep georganiseerd. Met als hoogtepunt het uitreiken van de hoofdprijs in de editie van 2012: Een vakantie ter waarde van maar liefst € 999,-.

Het organiseren van de Eindejaarsactie kwam neer op het verkrijgen van voldoende deelnemers, het ontwerpen en drukken van de spaarkaarten, spaarzegels, posters, stickers, de Eindejaarsactiekrant en nog veel meer promotiemateriaal. Maar daarnaast ook het wekelijks inzamelen van de ingeleverde spaarkaarten, het voorzien van de deelnemers van voldoende spaarkaarten en spaarzegels en het verrichten van de trekkingen. Al met al een hele klus.

Tot onze grote spijt zal er dit jaar door ons in Gennep geen Eindejaarsactie worden georganiseerd. Door een gebrek aan medewerking van een externe partij kunnen we helaas niet op voldoende vertrouwen rekenen om de Eindejaarsactie kostendekkend en vlekkeloos als altijd te laten verlopen. Een waar gemis in een tijd waarin we ons moeten realiseren dat samenwerken met elkaar de beste oplossing is om het winkelen in Gennep aantrekkelijker en gezelliger te maken en te houden.

De insteek van de Eindejaarsactie is het creëren van een platform om het winkelend publiek warm te maken om zijn of haar boodschappen/inkopen te doen bij één van de deelnemers aan de actie en zodoende kans te maken op een van de échte prijzen die zorgvuldig door de organisatie zijn samengesteld. De prijzen zijn volledig gefinancierd vanuit de gezamenlijke inleg van alle deelnemers. Zonder het succes van deze actie welke door het winkelend publiek is mogelijk gemaakt is het gelukkig nooit nodig geweest om bij de deelnemers zelf aan te hoeven kloppen om iets af te staan wat als prijs uitgereikt kon worden en hebben wij altijd originele prijzen uit kunnen reiken.

Zonder daarbij zelf in de spotlight te willen staan hopen wij ons steentje bij te hebben gedragen aan het algemene winkelklimaat in Gennep. Middels het uitbrengen van een Eindejaarsactiekrant en wekelijkse paginagrote knallende advertenties in weekbladen waarin aangekondigde extra koopzondagen/avonden en nieuws met betrekking tot de eindejaarsactie centraal stonden, hopen wij onze waardering te hebben getoond richting de ondernemers die aan onze actie hebben deelgenomen.

Wij willen u als deelnemer aan de Eindejaarsactie bij deze van harte bedanken voor het enthousiasme dat u heeft uitgestraald tijdens de Eindejaarsactie door de jaren heen. Of dat nu was tijdens de spectaculaire prijsuitreikingen, als winnaar van een prijs wanneer u daarvan telefonisch werd bericht, of tijdens één van de momenten dat de overvolle spaarbussen werden gelicht en u nog net op tijd was om mee te dingen met de daaropvolgende prijstrekking.

Bij deze willen we tevens de ondernemers uit Gennep die deel hebben genomen aan de Eindejaarsactie bedanken en enkele daarvan in het bijzonder die medewerking hebben verleend bij het legen van de spaarbussen en het verrichten van de prijstrekkingen.